Rimelig 5G hyttebredbånd med høy hastighet og fleksibilitet for hyttefolket | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Rimelig 5G hyttebredbånd med høy hastighet og fleksibilitet for hyttefolket

Fiber er ikke lenger en nødvendighet for å oppnå høy hastighet på internett på hytta, hjemme eller for bedrifter.

Med et raskt og stabilt trådløst bredbånd som enkelt settes opp via en liten antenne på vinduet, kan man nå jobbe fra hytta, streame filmer, game, se fotballkamper og generelt surfe på internett uten begrensninger på data.

For de fleste er 30-60 Mbps dekkende internetthastighet på hytta

Hvor høy hastighet (Mbps) du trenger avhenger av hvor mange det er som bruker nettet til enhver tid. Skal det til eksempel spilles på en gaming konsoll krever dette 25 Mbps, HD/4K streaming av fotballkamp eller liknende 5-25 Mbps, og generell surfing 2-5 Mbps. For de fleste er 30-60 Mbps dekkende for det meste. 10-30 Mbps er dekkende for par og 30-60 Mbps er anbefalt for grupper og familier.

Behovsbasert bruk Nødvendig internetthastighet
Epost 1 Mbps
Generell surfing 3 Mbps
Sosiale medier 3 Mbps
Streaming SD video 3 Mbps
Streaming HD video 5 Mbps
Streaming 4K video 25 Mbps
Gaming på nett 5 Mbps
Streaming av musikk 1 Mbps
En-til-en videosamtaler 1 Mbps
Videokonferanser 2 Mbps

Starter du på den billigste bredbåndsløsningen, kan du alltid enkelt oppgradere til en høyere hastighet senere, om det skulle vise seg at du trenger det.

Sjekk hva du kan få her: https://www.brdy.no/internett-pa-hytta/

Utfordrer markedet med nye løsninger for å kunne gi bedre tilbud på internett

Vi er opptatt av å kunne tilby eiere av fritidsboliger den beste internettløsningen de kan få på hytta. I tillegg til god pris og kundeservice, gir vi også hyttekunder muligheten til å pause sitt 5G internettabonnement i inntil 6 måneder (*).

– Som en utfordrer til de største aktørene ser vi hele tiden etter løsninger tilpasset folk flest der de holder til. Vi kan tilby bredbånd over flere teknologier og kan også levere raskt og stabilt nett der de største ikke strekker til. For de som kan få trådløst bredbånd over 5G tilbyr vi muligheten for å pause abonnementet når de ikke bruker hytta, sier assisterende daglig leder Ole Kristian Ødegård.

I tillegg har Brdy utviklet en egen løsning for dem som bruker 12 volts løsning. Denne gjør at du får raskt og stabilt 5G internett, uten kvotebegrensning og påvirkning av samtidig bruk fra naboene.

– Løsningen er en omformer som gjør om strømmen fra 12 volt til 230 volt, forklarer Jonas Wille. Han er leder for logistikk i Brdy.

Hos andre tilbydere kan du flytte utstyret rundt så lenge du har dekning fra en sender, men her hos oss er det ingen kvotebegrensning og du trenger ikke forholde deg til andre brukere. 

– Mange opplever ustabilitet på tjenesten når flere i samme område bruker nettet samtidig, sier han. 

– Med vår løsning er du låst til en fast adresse, og vi reserverer plass til deg i masten slik at du ikke blir overbelastet uansett hvor mange som bruker nettet i samme område, understreker Wille. 

– Har du en 12 volts-løsning for strøm og bruker enten 12 volts sigarettenner-uttak eller en 12 volt stikk som har en stor og en liten “pin”, så er dette en super løsning for deg, understreker han.

God ruter viktig for å få godt signal i hele hytta

For at alle skal ha like stor glede av det trådløse bredbåndet anbefaler vi en god WiFi-ruter. Da kan du få et godt signal i alle rom i store hytter så vel som mindre hytter.

Det er fint mulig å bruke eksisterende ruter med vårt utstyr, men hvis du ikke allerede har en trådløs ruter kan du få kjøpt dette via oss. Ruteren vi leverer har den nyeste teknologien for best mulig effekt og gir god dekning i både hus og hytte.

Trådløst bredbånd blir ofte ansett som fremtidens internettløsning

Trådløst bredbånd gjør det mulig å levere internett i avsidesliggende og utilgjengelige områder der det er vanskelig eller kostbart å legge kabler. Dette kan være spesielt verdifullt for å gi tilgang til internett i landlige områder.

Den pågående utviklingen av 5G-teknologi forventes å revolusjonere trådløse bredbåndsforbindelser ved å tilby høyere hastigheter, lavere forsinkelse og større kapasitet. Dette vil ytterligere styrke trådløst bredbånd som en ledende internettløsning.

Som en etablert utfordrer i markedet jobber Brdy for hele tiden for å utfordre de store aktørene med nye gode løsninger og tilbud. Ved å levere bredbånd over flere teknologier har vi muligheten til å gi alle stabilt og raskt internett, samme hvor de bor, selv der de største aktørene ikke strekker til.

Dele

Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 
Nordland internett scaled

Nordland og Innlandet har dårligst bredbåndsdekning

Nordland og Innlandet kommer dårligst ut i dekningsundersøkelsen for 2023. Dette er det fullt mulig å endre på, mener bredbåndsspesialisten Brdy. De sørger for bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.
Tradlost internett pa hytta scaled

Påsketradisjon er mer enn bare kvikklunsj og langrenn!

Sol, appelsin, snø, ski, HYTTA. Endelig er påsken her. Vi nordmenn elsker å dra på hytta og kose oss i påsken. Hele 66 prosent av oss tilbringer tiden vår på hytta i påsken.

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg

Kontakt oss

Man-fre: 08.00-16.00