Brdy for bedrifter | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Brdy for bedrifter

Trådløse bredbåndsløsninger

Et fleksibelt og pålitelig høyhastighetsbredbånd er grunnleggende for all forretningskommunikasjon, uansett bedriftsstørrelse eller sektor.

Brdy er spesialist på å levere løsninger til virksomheter som opererer i områder som ikke har tilbud, eller har dårlig dekningstilbud, når det gjelder hastighet og kvalitet over tradisjonelle bredbåndsteknologier.

Dette gjelder også i tilfeller der det er avgjørende for forretningsdriften å redusere sannsynligheten for failover (for eksempel driftsstans) over en gjeldende kablet bredbåndsforbindelse.

I Brdy løser vi dette ved å bruke en portefølje av satellitt- og fast trådløst superraskt bredbånd, sammen med trådløst bredbånd over 5G. Vi skreddersyr en løsning til den spesifikke forretningsapplikasjonen.

Løsningene våre jobber i flere nettverk og distribueres over hele Norden, Europa og Australasia. Brdy betjener alle bransjer fra detaljhandel til gruvedrift.

Vi vurderer gjerne kravene dine til sikkerhet og tilkobling, og vi kan skreddersy en tjenesteløsning for nettopp dine spesielle forretningsbehov.

Ta kontakt!Se våre tjenester

Våre tjenester

Brdy er fokusert på å levere løsninger til virksomheter som opererer i områder som har mangelfull tjenestehastighet og kvalitet.

Starlink

Som en autorisert forhandler av Starlink tilbyr vi høyhastighets internett til bedrifter overalt – faste steder, landmobilitet og maritime områder, sammen med støtte og installasjon på bedriftsnivå.

Snakk med en av våre eksperter: +47 21 55 40 00

Kontaktskjema

Sektorer vi betjener

Løsningene våre distribueres i dag fra offshore kraftproduksjon, til detaljhandel rettet mot massemarkedet og banktjenester – og på tvers av et stort spekter av forretningssektorer.

Vi tilbyr en pålitelig internettforbindelse for å betjene forretningsdrift uansett hvor avsidesliggende den er, enten den er midlertidig eller permanent.

Ved å ta i bruk en pakke med satellitt- og 5G-løsninger, uansett hvor utfordrende stedet eller omgivelsene er, kan vi bygge den ideelle løsningen for forretningsapplikasjonen din.

Helsevesen og legevakt

Helsevesen og legevakt

Helsesektoren genererer en enorm mengde pasientdata som må nås av helsepersonell lokalt for å muliggjøre beslutninger i sanntid. For å…

Skogbruk og landbruk

Skogbruk og landbruk

Skogbruk og landbruk er naturlig nok oftest lokalisert i mer avsidesliggende områder som ikke har gode tilkoblingsmuligheter. Økningen i bruken…

Kringkasting og media

Kringkasting og media

I studiobaserte eller «on location-situasjoner» kan Brdys satellitt- og 5G FWA-løsninger gi pålitelig og rask dataoverføring til TV- og filmindustrien.…

Offshore energi

Offshore energi

Offshorevirksomhet for olje, gass og vindparker, består av et bredt spekter av ulike aktiviteter og krav. Dette komplekse arbeidet foregår…

Olje- og gassindustrien

Olje- og gassindustrien

Med nye digitale teknologier som gir større innsikt i produksjon, prosessering og distribusjon, er den økende bruken av IOT-teknologier og…

Maritim sektor

Maritim sektor

Den raske utviklingen innen skipskommunikasjon; fra brovarsler, værvarsler og analyse av smarte sensorer på kritisk utstyr som opererer autonome fartøyer,…

Detaljhandel og bank

Detaljhandel og bank

Dagens detaljhandel og banknæring er avhengig av digital teknologi for å levere neste generasjons tjenester, forbedre kundeopplevelsen og øke fordelene…

Gruvedrift

Gruvedrift

Forbedring av tilkoblingen innen gruvedrift kan bety mye for dem som har en jobb som krever at de forlater hjemmet,…

Lokalsamfunn

Lokalsamfunn

Én enkelt mottaker installasjon og månedlig serviceplan kan dekke behovet til alle eiendommene innenfor en radius på 10km. I samarbeid…

Kasusstudier

Se hvordan tjenestene våre kan distribueres på tvers av flere sektorer og bransjer.

Bli forhandler

Fremtidig etterspørsel etter høyhastighetstilkobling vil sannsynligvis bli betjent av en kombinasjon av fiber, kabel og trådløs teknologi.

For å sikre at vi kan fortsette å utvide vår globale rekkevidde og levere bransjeledende kundestøtte, trenger vi partnere omtrent overalt for å hjelpe oss å nå nye kunder, installere og støtte utstyr på stedet.

Hvis du har en eksisterende komplementær virksomhet som allerede jobber innenfor satellitt-arenaen, eller din IT- eller telekomvirksomhet ønsker å dra nytte av den sterke etterspørselen etter 5G og satellittbasert kommunikasjon, vil vi gjerne høre fra deg for å sette deg i kontakt med et av våre lokallag som vil kunne kjøre gjennom vårt partnerprogram sammen med deg.

Send e-post!Ring nå

Kom i kontakt med oss

Ønsker du å kontakte oss om noe annet enn våre bedriftsløsninger? Klikk her

Les vår personvernerklæring

Foretrekker du å snakke med noen?
Ring en av våre eksperter: +47 21 55 40 00