Tjenester | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

BedriftTjenester

Våre tjenester

Brdy er fokusert på å levere løsninger til virksomheter som opererer i områder som har mangelfull tjenestehastighet og kvalitet.

Starlink

Som en autorisert forhandler av Starlink tilbyr vi høyhastighets internett til bedrifter overalt – faste steder, landmobilitet og maritime områder, sammen med støtte og installasjon på bedriftsnivå.

Snakk med en av våre eksperter:: +47 21 55 40 00

Kontaktskjema?

Bli forhandler

Fremtidig etterspørsel etter høyhastighetstilkobling vil sannsynligvis bli betjent av en kombinasjon av fiber, kabel og trådløs teknologi.

For å sikre at vi kan fortsette å utvide vår globale rekkevidde og levere bransjeledende kundestøtte, trenger vi partnere omtrent overalt for å hjelpe oss å nå nye kunder, installere og støtte utstyr på stedet.

Hvis du har en eksisterende komplementær virksomhet som allerede jobber innenfor satellitt-arenaen, eller din IT- eller telekomvirksomhet ønsker å dra nytte av den sterke etterspørselen etter 5G og satellittbasert kommunikasjon, vil vi gjerne høre fra deg for å sette deg i kontakt med et av våre lokallag som vil kunne kjøre gjennom vårt partnerprogram sammen med deg.

Send e-post!Ring nå

Kom i kontakt med oss

Ønsker du å kontakte oss om noe annet enn våre bedriftsløsninger? Klikk her

Les vår personvernerklæring

Foretrekker du å snakke med noen?
Ring en av våre eksperter: +47 21 55 40 00