Failover-løsninger | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

BedriftFailover-løsninger

Failover-løsninger

Leder du en bedrift, trenger du ikke å bli fortalt hvor viktig en stabil, rask og pålitelig internettforbindelse er. Du vet selv at det er like viktig som strøm, eller til og med en telefonlinje.

Mange bedrifter velger å installere en sekundær internett-tilkobling som ikke er avhengig av de samme kablene som den primære internettforbindelsen, og ideelt sett ved å bruke et annet «inngangspunkt» til bygningen.

I tilfelle det oppstår en fysisk forstyrrelse av det kablede nettverket, vil det trådløse nettverket fortsette å fungere så lenge det er en strømkilde tilgjengelig.

Både satellitt- og 5G FWA -løsningene våre gir deg en trygg failover-løsning.

I motsetning til fiberoptikk, som krever store ressurser når det gjelder innsats, kapital og tid, kan fast trådløst internett via satellitt eller 5G installeres til en mye lavere kostnad og er tilgjengelig praktisk talt hvor som helst.

Å installere en fast trådløs tilkobling er like enkelt som å installere en parabol på taket – eller Brdys lille 5G-mottaker.

Det er raskere, enklere og billigere sammenlignet med å installere et fiberoptisk nettverk som i tillegg gjerne må graves ned.

En pålitelig failover-plan er avgjørende for enhver virksomhet som er avhengig av tilkobling 24/7, men spesielt kritisk innen helsevesen, detaljhandel og bank, servicenæringer, landbruk og transport, og spesielt der IOT-teknologier (Internet of Things) er involvert.

Den sanne kostnaden ved et uplanlagt IT-brudd

«Når det gjelder å anskaffe virksomhetskritiske applikasjoner, er bedrifter villige til å foreta enorme investeringer. Tenk CRM, forsyningskjedesystemer og prosjektstyringsverktøy.

Til tross for innsatsen investert i en pålitelig infrastruktur, fortsetter mange organisasjoner å håndtere nedetid som varer fra noen få minutter til flere dager. Dette lammer virksomheten fullstendig og forårsaker uopprettelige tap.

Spesielt i sammenheng med COVID-19, hvor mange virksomheter kjemper for å overleve, kan kostnadene ved et uventet driftsavbrudd bety forskjellen mellom å stenge ned eller å holde virksomheten i gang.»

Kilde: Ring Central (2020)

Ta kontakt!Tilbake til Tjenester

Kom i kontakt med oss

Ønsker du å kontakte oss om noe annet enn våre bedriftsløsninger? Klikk her

Les vår personvernerklæring

Foretrekker du å snakke med noen?
Ring en av våre eksperter: +47 21 55 40 00