Oneweb satellittbredbånd | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

BedriftOneweb satellittbredbånd

Oneweb satellittbredbånd

OneWeb-konstellasjonen vokser til rundt 650 satellitter innen 2023, og gir suveren dekning over hele Norden og Nord-Europa. Med ytterligere lanseringer planlagt sent i 2022 og inn i 2023, vil nettverket gi eksepsjonell dekning over hele Europa.

Brdy-partner OneWebs nettverk av LEO-satellitter (Low Earth Orbit) gir rask, pålitelig oppkobling med lav ventetid.

OneWeb bruker den siste generasjonen av LEO-satellitter, i motsetning til GEO (geostasjonære) satellitter. Den viktigste fordelen med LEO er den relativt korte avstanden de har til jordoverflaten (Nær 1200 km). GEO-satellitter opererer i adskillig høyere bane.

Med LEO-satellitter, som er posisjonert nærmere jorden, er hastigheten for å sende og motta signaler mye raskere. Dette reduserer ventetiden, og gir en ideell løsning for forretningsapplikasjoner der hastigheten på dataoverføring er avgjørende.

OneWeb-tjenestedemo

Tjenestepakker

Brdys bedriftsspesifikke tjenestepakker varierer fra Classic, Enhanced, Premium og Dedicated, som hver tilbyr forskjellige datapakker og støttenivå.

Enten du representerer en SMB-enhet med behov for en høyhastighetsforbindelse å stole på, eller en stor operatør som trenger flersidetilkobling og failover-løsninger, kan vi skreddersy en løsning for dine spesifikke behov.

Utstyr og installasjon

OneWebs doble parabolantenne er designet for høy ytelse og effektivitet. Med to identiske 73 cm antenner, er enheten montert utvendig og har et fotavtrykk på ca. 250 cm x 75 cm.

Antennen kobles via en koaksialkabel til en CNX-enhet (Customer Network Exchange), som er grensesnittet mellom brukerens utstyr og satellittnettverket.

I tillegg til den doble antennen, hvor plassen er begrenset, vil flere alternativer snart være tilgjengelige, inkludert en enkelt parabolantenne og en flatpanelløsning.

Installasjonsteamet vårt besøker deg på forhånd, for å sjekke optimal plasseringen av antennen.

Våre OneWeb LEO-satellittløsninger er ideelle for applikasjoner innen helsevesen, maritim sektor, detaljhandel, gruvedrift, olje og gass, offshore energi og for failover/pålitelig drift i virksomheten.

Se Case Studies

Ta kontakt!Tilbake til Tjenester

Kom i kontakt med oss

Ønsker du å kontakte oss om noe annet enn våre bedriftsløsninger? Klikk her

Les vår personvernerklæring

Foretrekker du å snakke med noen?
Ring en av våre eksperter: +47 21 55 40 00