Bigblu Broadband plc, ledende leverandør av alternative superraske bredbåndstjenester som opererer under merkevarene Brdy og Skymesh, er glad for å kunngjøre sin status som autorisert forhandler av SpaceXs Starlink for Business.

Starlink er verdens første og største satellittkonstellasjon som bruker lav jordbane for å levere internettaksess som støtter strømming, videosamtaler og mer.

Tjenesten er spesielt tilpasset for B2B (business-to-business)-kunder. Starlink Business skryter av mer enn dobbelt så stor antennekapasitet sammenlignet med sine tjenester til privatmarkedet, noe som gjør det til et ideelt valg for bedrifter som er avhengige av høy kvalitet og tilgjengelighet på sin nettforbindelse.

Den globale dekningen av Starlink Business sikrer tilkobling til ethvert sted, uavhengig av dets avsides beliggenhet, og tilbyr uovertruffen høyhastighets internettforbindelse.

I tillegg tilbyr Starlink Business Landmobilitet og Maritime alternativer, noe som gjør det til en allsidig løsning for et bredt spekter av forretningsbehov.

"Denne strategiske alliansen gir Brdy (en del av Bigblu Broadband PLC) muligheten til å tilby sine kunder fordelene med Starlink Business, inkludert raskere internetthastighet, større kapasitet og større pålitelighet. Å bli en autorisert forhandler understreker Brdy sin dedikasjon til å levere innovative og høytytende bredbåndsløsninger til bedrifter over hele Norge og Norden," sier Ole-Kristian Ødegård, assisterende daglig leder av Brdy Nordics AS

5GBredbåndInternettSatellittbredbånd