Brdy blir Starlink forhandler i Norge | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Brdy blir Starlink forhandler i Norge

Starlink er verdens første og største satellittkonstellasjon som bruker lav jordbane for å levere internettaksess som støtter strømming, videosamtaler og mer.

Tjenesten er spesielt tilpasset for B2B (business-to-business)-kunder. Starlink Business skryter av mer enn dobbelt så stor antennekapasitet sammenlignet med sine tjenester til privatmarkedet, noe som gjør det til et ideelt valg for bedrifter som er avhengige av høy kvalitet og tilgjengelighet på sin nettforbindelse.

Den globale dekningen av Starlink Business sikrer tilkobling til ethvert sted, uavhengig av dets avsides beliggenhet, og tilbyr uovertruffen høyhastighets internettforbindelse.

I tillegg tilbyr Starlink Business Landmobilitet og Maritime alternativer, noe som gjør det til en allsidig løsning for et bredt spekter av forretningsbehov.

«Denne strategiske alliansen gir Brdy (en del av Bigblu Broadband PLC) muligheten til å tilby sine kunder fordelene med Starlink Business, inkludert raskere internetthastighet, større kapasitet og større pålitelighet. Å bli en autorisert forhandler understreker Brdy sin dedikasjon til å levere innovative og høytytende bredbåndsløsninger til bedrifter over hele Norge og Norden,» sier Ole-Kristian Ødegård, assisterende daglig leder av Brdy Nordics AS

Dele

Fremtiden for internett er trådløs

Store summer å spare det offentlige, private og bedrifter med trådløse bredbåndsalternativer

Tiden har for lengst har løpt fra den statlige støtteordningen til utbygging av bredbånd. Det er lite formålstjenlig å fortsette å grave grøfter for å legge fiberkabler. Teknologiutviklingen tilsier at fremtiden er trådløs.
Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 
string(3) "yes"

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg