Brdy tilbyr nå Starlink til bedrifter og beste bredbåndsdekning i Norge | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Brdy tilbyr nå Starlink til bedrifter og beste bredbåndsdekning i Norge

– Den trådløse porteføljen vår er nå komplett, og vi kan tilby den beste dekningen i hele landet, forteller assisterende daglig leder Ole Kristian Ødegård av Brdy Nordics AS.

– Vi tilbyr abonnement til Starlink i hele Norge sammen med fast IP-adresse, effektiv, god norsk support og rask levering av utstyr fra lageret vårt i Norge.

– Starlink er verdens første og største satellittkonstellasjon som bruker lav jordbane for å levere internettaksess som støtter strømming, videosamtaler og mer, sier han.

– Fremtiden er trådløs. Avtalen med Starlink virkeliggjør at vi stødig kan stå i vår påstand om at vi leverer bredbånd der andre ikke kan levere, konstaterer Ødegård.

Brdy tilbyr også oppkobling til internett via 5G-nettet og over Viasat eller OneWebs satellitt-tjenester.

Der andre ikke kan levere

– Vi arbeider for at alle skal ha tilgang på raskt og stabilt bredbånd – uansett hvor de holder til og til riktig pris, sier Ødegård.

– Mange har fått høre at de ikke kan få et bedre nett der de holder til. I motsetning til de store bredbåndstilbyderne som lager løsninger for flest mulig, lager vi løsninger som passer hver enkelt.

I første omgang er tjenesten spesielt tilpasset for bedriftskunder. Starlink Business har mer enn dobbelt så stor antennekapasitet sammenlignet med sine tjenester til privatmarkedet, noe som gjør det til et ideelt valg for bedrifter som er avhengige av høy kvalitet og tilgjengelighet på sin nettforbindelse.

– Vi håper å komme i gang med salg av abonnementer til privatmarkedet om ikke alt for lang tid, påpeker Ødegård.

Fremtiden er trådløs

Den globale dekningen av Starlink Business sikrer tilkobling til ethvert sted, uavhengig av dets avsides beliggenhet, og tilbyr uovertruffen høyhastighets internettforbindelse.

– Starlink Business tilbyr også landmobilitet og maritime alternativer, noe som gjør det til en allsidig løsning for et bredt spekter av forretningsbehov.

– Ved å bli autorisert forhandler understreker vi vår entusiasme for å levere innovative og høytytende bredbåndsløsninger til bedrifter og private i hele Norden.

– Vår fordel er at vi tilbyr effektiv norsk support og rask levering av utstyr fra lageret vårt i Norge. Fremtiden er trådløs, avslutter Brdys Ole Kristian Ødegård.

https://www.brdy.no/bedrift/starlink/

Dele

Fremtiden for internett er trådløs

Store summer å spare det offentlige, private og bedrifter med trådløse bredbåndsalternativer

Tiden har for lengst har løpt fra den statlige støtteordningen til utbygging av bredbånd. Det er lite formålstjenlig å fortsette å grave grøfter for å legge fiberkabler. Teknologiutviklingen tilsier at fremtiden er trådløs.
Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg