Bredbånd over satellitt | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Rectangle 2

Raskt og stabilt internett, uansett hvor du bor.

Satellitt

60 GB

Inntil 22 Mbps

399,-/mnd

Ideelt for husholdninger og hytter. Fri bruk! Med prioritert 22 Mbps hastighet frem til 60 GB hver måned. Brukes tjenesten utover pakken, kan hastigheten variere.

Velg

Satellitt

120 GB

Inntil 22 Mbps

499,-/mnd

Ideelt for større husholdninger og hytter. Fri bruk! Med prioritert 22 Mbps hastighet frem til 120 GB hver måned. Brukes tjenesten utover pakken, kan hastigheten variere.

Velg

Superraskt trådløst internett uten å måtte grave en meter!

Antennen er enkel å montere, har et moderne design og får deg kjapt og enkelt på nett. Vi vet at ingen hjem er like, og tilbyr derfor flere ulike pakker med med super-raskt internett,som dekker ulike behov.

Er du usikker på hva slags abonnement du ønsker, ta gjerne kontakt med våre dyktige kundeservicemedarbeidere, slik at du slipper å betale for mer enn du har behov for.

Rectangle 6

Raskt og stabilt

Pålitelig trådløst bredbånd, uansett hvor du bor

Ubegrenset data

Non-stop høyhastighets internett ubegrenset data.

Fornøydhetsgaranti

30 dagers åpent kjøp! Vi er så sikre på at du blir fornøyd.

Kom fort i gang

Bestill før kl.12 og vi sender vanligvis ditt utstyr samme dag.

Forutsigbare priser!

Din månedlige pris forblir den samme uansett hvor mye data som brukes.

Rectangle 6 1

Vi får alle på nett!

Vi mener at alle burde ha tilgang til internett og jobber daglig for å utvikle bedre tilbud og tilrettelegge for en rask og stabil internett løsning til ditt hjem, hytte eller bedrift. Fremtiden er trådløs og vårt mål er å tilby de beste løsningene innen både satellitt og bredbånd. Rett og slett fordi alle fortjener bra internett, uavhengig av geografisk lokasjon. Vi har selvfølgelig en fornøydhetsgaranti. Med 30 dagers åpent kjøp for alle våre abonnenter.

Raskt og stabilt trådløst bredbånd over satellitt

Satellittbredbånd kommer med en uovertruffen fordel: tilgjengelighet uansett hvor du er. Brdy gir deg muligheten til å koble deg til internett fra den avsidesliggende hytta ved innsjøen til det majestetiske fjellreservatet.

Satellittbredbånd fra Brdy er skreddersydd for de som bor eller jobber utenfor rekkevidden til tradisjonelle kablede internettforbindelser. Vi tilbyr pålitelig internettdekning der du trenger det mest, slik at du kan nyte sømløs tilkobling uansett hvor du bor.

Selv om satellittbredbånd ikke kan konkurrere med de aller raskeste fiberhastighetene, tilbyr Brdy det raskeste satellittbredbåndet i Europa. Satellittbredbånd kan være det beste alternativet for å få raskt og stabil internett tilkobling der du bor.

 

Sjekk hva satellittbredbånd fra Brdy kan gjøre for deg – tilgjengelighet, stabilitet og hastighet, uansett hvor du er!

Community broadband pic

Felles trådløst bredbånd til hele samfunnet i Melfjordbotn

For de som bor i mer avsidesliggende samfunn over hele verden, vil tilkobling til et kablet nettverk neppe bli en realitet på grunn av ressursene som kreves for å legge fysisk kabling.

Nordland internett scaled

Nordland og Innlandet har dårligst bredbåndsdekning

Nordland og Innlandet kommer dårligst ut i dekningsundersøkelsen for 2023. Dette er det fullt mulig å endre på, mener bredbåndsspesialisten Brdy. De sørger for bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.

Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 

string(3) "yes"

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg