Med vakre grønne åser inn mot Selbusjøen i Selbu (utenfor Trondheim) ligger idylliske Eidemsvegen og et landsted som blir hyppig besøkt av barn og voksne.

Stedet som har tidligere vært en gård og gått i arv gjennom generasjoner, brukes nå som “hytte” for rekreasjon og hygge.

Litt avsides går det ingen fiberlinjer hit, og da trengs det andre gode løsninger for internett.

- Det viktigste er at alle har det bra.

Jan Marthinsen har tidligere brukt mobilt bredbånd for internett, men har nå fått installert trådløst internett fra Brdy.

- Med mobilt bredbånd opplevde vi at det ikke var godt nok signal med mindre vi var i nærheten av modemet. Så om noen tok med seg modemet for å være på nett i et annet rom gikk det ut over de andre.

Med trådløst internett fra Brdy er det nå godt signal i hele bygget og alle kan være på nett samtidig uten problemer, og uten databegrensninger.

- Vi merker det mest når barnebarna er på besøk, da går gigabytene fort.

- Om sommeren er det gjerne mange som bruker landstedet og da er det også fint å slippe å fylle på nettet fordi datapakken har blitt brukt opp.

Les også: Prisvinner på internett på hytta

Brdy

Bredbåndsspesialisten Brdy leverer tjenester basert på flere teknologier, og sørger for at kundene får bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.

- Mange kunder har slitt med å få tilfredsstillende bredbånd, sier daglig leder i Brdy, Stig Myklebust.

- Vi vet at det er flere veier å gå for å få bredbånd, og løser den enkeltes behov med den teknologien som gir best resultat for kunden, sier Myklebust.

- Vi gir deg skikkelig bredbånd gjennom både 5G og satellitt. Vi løser familienes og bedriftenes behov raskt og enkelt, også der de andre aktørene ikke kan levere, forteller Myklebust.

- Det handler om å finne den riktige løsningen for hver enkelt kunde, utover bare hastighet og pris, mener han.

Økt satsing med fremtidens teknologi

Nå varsler selskapet økt satsing for å tilby gode bredbåndstjenester til alle – uavhengig av hvor du bor.

- Brdy tilbyr fremtidens løsninger for bredbånd. Nå kommer satellittløsninger for fullt. Senest ble det aktualisert da Starlink åpnet opp nettet sitt over Ukraina etter invasjonen, utdyper Stig Myklebust.

- 5G er et godt alternativ til fiber, og vi tilbyr 5G via Telenors nett. Vi dekker alle teknologier og løsninger, avslutter Myklebust.

5GBredbåndInternettKampanje