Vi ønsker å gjøre det enkelt for folk å få å bredbånd – fra bestilling og montering til oppkobling og bruk.

Hyperlink – fremtidens bredbånd på 4G- og 5G-nettet

Hvis du har vært kunde av oss en stund, vet du kanskje at produktene våre Skylink og Wavelink henter signalene sine fra satellitt og fra radiobølger. Hyperlink, derimot, henter signaler fra 4G- og 5G-nettet, og gir deg den raskeste hastigheten tilgjengelig – opptil 500 Mbps.

5G-nettet er ikke bygget ut over hele landet enda, men selv på 4G-nettet vil du få hastighet opptil 100 Mbps. Og når du først har Hyperlink installert, er du klar for høyere hastighet så fort 5G-nettet er bygget ut der du ønsker internett.

Så hva må du gjøre for å få internett med Hyperlink?

Aller først må du være sikker på om Hyperlink er tilgjengelig der du ønsker internett. Det finner du ut ved å skrive inn adressen din i søkefeltet på nettsiden.

Om Hyperlink er tilgjengelig, velger du selv hvilken hastighet du ønsker og trykker «Bestill». Vi sender deg antennen du trenger for å hente ned signalene i løpet av få dager. Hvis du ønsker, kan du også velge å bestille montering av antennen.

Når du mottar antennepakken, er du bare få minutter unna å være på nett.

Åpne først pakken og se til at alle deler er på plass. Ta med deg innholdet i pakken til rommet hvor antennen skal monteres og kople sammen delene. Når du kobler til strøm, vil antennen etter en stund begynne å søke etter signal. Hold antennen mot vinduet i den retningen du har fått anvist fra oss.

Når du ser at du har fått godt signal, kan du henge antennefestet på utsiden av vinduet, sette på plass antennen og føre ledningen inn. Nå trenger du bare å koble en trådløs ruter til antennen, og vente i noen sekunder til det trådløse nettverket er klart.

Husk at ruteren bør plasseres høyt og sentralt i boligen din for at signalene skal være gode og sterke. Om du har et stort hus med flere etasjer, kan det hende du trenger et nettverk av flere rutere.

5GBredbåndInternettSatellittbredbånd