Enkelt å montere | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Enkelt å montere

Hyperlink – fremtidens bredbånd på 4G- og 5G-nettet

Hvis du har vært kunde av oss en stund, vet du kanskje at produktene våre Skylink og Wavelink henter signalene sine fra satellitt og fra radiobølger. Hyperlink, derimot, henter signaler fra 4G- og 5G-nettet, og gir deg den raskeste hastigheten tilgjengelig – opptil 500 Mbps.

5G-nettet er ikke bygget ut over hele landet enda, men selv på 4G-nettet vil du få hastighet opptil 100 Mbps. Og når du først har Hyperlink installert, er du klar for høyere hastighet så fort 5G-nettet er bygget ut der du ønsker internett.

Så hva må du gjøre for å få internett med Hyperlink?

Aller først må du være sikker på om Hyperlink er tilgjengelig der du ønsker internett. Det finner du ut ved å skrive inn adressen din i søkefeltet på nettsiden.

Om Hyperlink er tilgjengelig, velger du selv hvilken hastighet du ønsker og trykker «Bestill». Vi sender deg antennen du trenger for å hente ned signalene i løpet av få dager. Hvis du ønsker, kan du også velge å bestille montering av antennen.

Når du mottar antennepakken, er du bare få minutter unna å være på nett.

Åpne først pakken og se til at alle deler er på plass. Ta med deg innholdet i pakken til rommet hvor antennen skal monteres og kople sammen delene. Når du kobler til strøm, vil antennen etter en stund begynne å søke etter signal. Hold antennen mot vinduet i den retningen du har fått anvist fra oss.

Når du ser at du har fått godt signal, kan du henge antennefestet på utsiden av vinduet, sette på plass antennen og føre ledningen inn. Nå trenger du bare å koble en trådløs ruter til antennen, og vente i noen sekunder til det trådløse nettverket er klart.

Husk at ruteren bør plasseres høyt og sentralt i boligen din for at signalene skal være gode og sterke. Om du har et stort hus med flere etasjer, kan det hende du trenger et nettverk av flere rutere.

Dele

Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 
Nordland internett scaled

Nordland og Innlandet har dårligst bredbåndsdekning

Nordland og Innlandet kommer dårligst ut i dekningsundersøkelsen for 2023. Dette er det fullt mulig å endre på, mener bredbåndsspesialisten Brdy. De sørger for bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.
Tradlost internett pa hytta scaled

Påsketradisjon er mer enn bare kvikklunsj og langrenn!

Sol, appelsin, snø, ski, HYTTA. Endelig er påsken her. Vi nordmenn elsker å dra på hytta og kose oss i påsken. Hele 66 prosent av oss tilbringer tiden vår på hytta i påsken.

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg

Kontakt oss

Man-fre: 08.00-16.00