Felles trådløst bredbånd til hele samfunnet i Melfjordbotn | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Felles trådløst bredbånd til hele samfunnet i Melfjordbotn

På slike steder er våre satellitt internettløsninger ideelle ettersom de gir rask, stabil og pålitelig tilkobling, med lav ventetid og uten avhengighet av en kablet tilkobling.

Mens mange avsidesliggende hjem, hytter, gårder og bedrifter har installert en av våre satellitt løsninger dedikert til sin egen eiendom, kan vi til lokalsamfunn som består av flere eiendommer eller forretnings campuser med flere nærliggende lokasjoner, tilby én felles bredbåndsløsning.

 

Landsbyen Melfjordbotn i Rødøy kommune i Nordland fylke , Norge, ligger i den østlige enden av Melfjorden , sørvest for Svartisenbreen. Et avsidesliggende sted med én enkelt vei inn og ut av landsbyen, som er stengt i vintermånedene og isolerer landsbyen fullstendig deler av året. Bebyggelsen består av rundt 18 boliger, med ytterligere 20 hytter i området .

I samarbeid med vår LEO (lav jordbane) satellittpartner OneWeb leverte vi en tilkoblingsløsning bestående av en bakkemontert dobbelparabolsk mottaker som sender et Wi-Fi-signal opp til 10 km. Denne gir nok båndbredde for alle eiendommene i landsbyen, sammen med lav ventetid.

For små landsbyer som Melfjordbotn er fordelen med denne løsningen én enkelt mottaker installasjon og månedlig serviceplan dekke behovet til alle eiendommene og kostnadene kan deles på beboerne. I andre tilfeller er tjenesten finansiert av samfunns administrasjonen for å støtte de enorme fordelene for innbyggerne ved å ha tilgang til raskt og pålitelig internett.

Dele

Fremtiden for internett er trådløs

Store summer å spare det offentlige, private og bedrifter med trådløse bredbåndsalternativer

Tiden har for lengst har løpt fra den statlige støtteordningen til utbygging av bredbånd. Det er lite formålstjenlig å fortsette å grave grøfter for å legge fiberkabler. Teknologiutviklingen tilsier at fremtiden er trådløs.
Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg