I Høyvika ute i Altafjorden har du høy himmel, spektakulær utsikt, sprakende vinterføre, dansende nordlys, deilig sandstrand på fine sommerdager, flott tur- og jaktterreng og rike fiskemuligheter. - Vi hadde alt, unntatt stabilt internett, smiler Klaus Anton Strifeldt.

Det fikset Brdy.

Da han overtok hjemplassen etter sin mor, flyttet Klaus Anton Strifeldt (54) tilbake til Alta i 2003 etter mange år i Sandefjord. Ni år etter bygde han hytte i vakre Høyvika ute i Altafjorden. Her er det drøyt 20 hytter.

Les også: Prisvinner på internett til hytta

- Det går ingen vei til Høyvika, og skal vi på hytta bruker vi snøscooter om vinteren og båt om sommeren. Vi bruker hytta hele året, forteller Klaus Anton.

Fra før hadde han mobildekning på hytta, men ikke noe mer. Strøm henter han fra et bensingjerrig aggregat.

- Før brukte jeg mobilnettet til å komme på internett, men det var ikke særlig tilfredsstillende på noe vis, forteller han.

- Hytta blir flittig brukt av hele familien, og savnet etter en stabil nettoppkobling har vært stort. Det hender vel også at vi har lyst til å titte litt på TV også, etter en lang og god dag ute, sier han.

Klaus Anton har to sønner, en stedatter og tre barnebarn. Som de fleste moderne familier har de et ønske om å komme jevnlig på nett. Etter å ha undersøkt forskjellige løsninger, fikk han høre om Brdy gjennom kjente.

- Det tok ikke lang tid fra jeg tok kontakt med Brdy, før vi fikk utstyret tilsendt rett før påske i år. Og med god hjelp fra ungdommene i familien kom vi enkelt på nett via fast trådløst bredbånd i løpet av en liten halvtime, forteller han.

- Fast trådløst bredbånd via 4G/5G er stabilt og bra, og kapasiteten setter ingen begrensninger på antallet brukere, forteller Klaus Anton.

Produktside: Trådløst bredbånd med 4G/5G

- Det er også en fordel at jeg kan sette opp et eget gjestenett, påpeker han fornøyd. Han gleder seg til å fortelle hyttenaboene om nyvinningen.

- Det tar nok ikke lang tid før de fleste av hyttene i Høyvika skaffer seg bredbånd fra Brdy, avslutter han.

Brdy

Bredbåndsspesialisten Brdy leverer tjenester basert på flere teknologier, og sørger for at kundene får bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.

- Mange kunder har slitt med å få tilfredsstillende bredbånd, sier daglig leder i Brdy, Stig Myklebust.

- Vi vet at det er flere veier å gå for å få bredbånd, og løser den enkeltes behov med den teknologien som gir best resultat for kunden, sier Myklebust.

- Vi gir deg skikkelig bredbånd gjennom både 5G og satellitt. Vi løser familienes og bedriftenes behov raskt og enkelt, også der de andre aktørene ikke kan levere, forteller Myklebust.

- Det handler om å finne den riktige løsningen for hver enkelt kunde, utover bare hastighet og pris, mener han.

Økt satsing med fremtidens teknologi

Nå varsler selskapet økt satsing for å tilby gode bredbåndstjenester til alle – uavhengig av hvor du bor.

- Brdy tilbyr fremtidens løsninger for bredbånd. Nå kommer satellittløsninger for fullt. Senest ble det aktualisert da Starlink åpnet opp nettet sitt over Ukraina etter invasjonen, utdyper Stig Myklebust.

- 5G er et godt alternativ til fiber, og vi tilbyr 5G via Telenors nett. Vi dekker alle teknologier og løsninger, avslutter Myklebust.

 

Om Brdy

  • Brdy er en del av et internasjonalt børsnotert selskap som leverer bredbånd til privatpersoner, bedrifter og det offentlige.
  • I 2016 ble selskapet en del av engelske Bigblu PLC fra som også eier/er deleier to andre leverandører i Australia, New Zealand og England.
  • Selskapet ble etablert i 2003 under navnet Direct Connect, og har i dag 23 ansatte med hovedkontor Rosenholm i Viken.
  • Stig Myklebust er ny daglig leder fra 1. februar 2022.
  • Brdy tilbyr rask levering, og du kan montere selv og være på nett i løpet av 1 til 2 dager fra bestilling. Du kan også bestille hjelp fra montør.
  • Brdy har i dag over 10 000 kunder, hvor over 2000 er satellittkunder bare i Norge. Selskapet har også 200 kunder i Sverige på satellitt-tjeneste.
  • Brdys mål er å vokse i Norge, og å etablere seg i det nordiske markedet.
5GBredbåndInternettKampanje