Brdy Nordics AS (Orgnr 930 547 026) overtar deler av virksomheten fra Brdy AS (Orgnr 985 662 193) fra 1. juni 2023.

Brdy AS har i mange år driftet egne trådløse nett og fokusert på å levere bredbånd i områder der det har vært et begrenset bredbåndstilbud. De siste årene har vi utvidet vårt tilbud til å omfatte salg av Fast Trådløst Bredbånd (4G/5G) via Telenors nett, i tillegg til bredbånd via satellitt.

Brdy Nordics AS har, som navnet tilsier, målsetning om å levere tjenester i hele Norden basert på videresalg av bredbånd via 4G/5G og satellitt.
Det er kundeporteføljene og tilhørende avtaler for disse tjenestene (FTB 4G/5G og satellitt) Brdy Nordics AS overtar. Brdy AS vil fra 1. juni endre navn til Brdy Infra AS, og vil fokusere på salg av bredbånd via egen infrastruktur i Norge.

I avtalen mellom selskapene inngår det at rettigheter og forpliktelser som er knyttet til virksomhetsoverdragelsen også skal overføres fra Brdy AS til Brdy Nordics AS. Brdy Nordics AS er heleid av Bigblu PLC i likhet med Brdy AS, og vil også bevare samme ledelse som Brdy AS har i dag. Selskapene vil også dele ressurser i den daglige driften, inkludert Kundeservice.

Hva betyr det for meg som kunde?

Kunder som abonnerer på bredbåndstjeneste via 4G/5G eller satellitt vil fra 1. juli motta faktura fra Brdy Nordics AS. Utover dette har endringen ingen annen praktisk betydning.

Kunder som abonnerer på trådløst bredbånd via våre egne nett vil ikke merke noen endring, utover at Brdy AS vil endre navn til Brdy Infra AS.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med vår Kundeservice på telefon 21 55 40 00 eller e-post kundeservice@brdy.no.

Ole Kristian Ødegård
Assisterende Daglig Leder
Brdy AS / Brdy Nordics AS

5GBredbåndInternettSatellittbredbånd