| Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Som familiefar til to, gründer og sportsentusiast trenger jeg en god internett tilkobling. Enkelte dager er det hjemmekontor som gjelder og da gjelder det også å ha et internett som fungerer.

Det var kanskje naturlig å være skeptisk til trådløst bredbånd, med tanker om at det ikke fungerer like bra som fiber, men med et fiberbredbånd hvor mang en hjemmekontor-dag ble spolert av «brudd på linja» eller «beklager, det er en feil i ditt område» så så jeg meg nødt til å teste ut en løsning som sies å være mer stabil. For nå var jeg lei av å stå i kø til en kundeservice som aldri svarte og ikke ga svar på hvor lenge jeg måtte vente til internett fungerte igjen. Nesten hver måned!

Jeg sa opp løsningen jeg hadde og bestilte trådløst bredbånd fra Brdy. Selv om kundeservice hos Brdy sa at en hastighet på 60 Mbps kunne være nok, så valgte jeg den samme hastigheten jeg hadde fra før, 100 Mbps. Det var uansett billigere og jeg var nysgjerrig på å sammenlikne fiber opp mot trådløst.

Det var relativt enkelt å sette opp og tok ikke lang tid før jeg var påkoblet. For å sammenligne testet jeg «maks» simultan bruk her hjemme. Det vil si 4 jenter med hver sin mobil og streaming på tv´n i kjelleren, en gutt på rommet som spilte Playstation samtidig som han hadde videosamtale via mobilen, og meg selv som så Liverpool kamp på tv´n, med litt snapping via mobil og en datamaskin på fanget bare for å tyne grensen litt.

Og fasiten..? Merka ingen forskjell og det har vært stabilt siden det ble satt opp. I tillegg fint å ha spart seg en tusenlapp eller litt mer til det neste året!

Nå har jeg også skaffet meg internett fra Brdy på hytta, med mulighet til å pause ved behov, aldri mer igjen problemene med å dele mobilt bredbånd og godt signal i hele bygget.

 

Jørgen Lehn

Fornøyd kunde

Dele

Fremtiden for internett er trådløs

Store summer å spare det offentlige, private og bedrifter med trådløse bredbåndsalternativer

Tiden har for lengst har løpt fra den statlige støtteordningen til utbygging av bredbånd. Det er lite formålstjenlig å fortsette å grave grøfter for å legge fiberkabler. Teknologiutviklingen tilsier at fremtiden er trådløs.
Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 
Nordland internett scaled

Nordland og Innlandet har dårligst bredbåndsdekning

Nordland og Innlandet kommer dårligst ut i dekningsundersøkelsen for 2023. Dette er det fullt mulig å endre på, mener bredbåndsspesialisten Brdy. De sørger for bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.
string(3) "yes"

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg