Superraskt 5G trådløst bredbånd på hytta | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Rectangle 2

Raskt og stabilt internett, uansett hvor du bor.

5G

Hytte 10 Mbps

icon

499,-/mnd

Ypperlig valg for de som ønsker å lese nyheter og surfe rundt på nettet og streame en gang imellom.

Velg

5G

Hytte 30 Mbps

iconicon

549,-/mnd

Med dette kan 3-4 personer fint streame video/musikk, surfe og game.

Velg

5G

Hytte 60 Mbps

iconicon

599,-/mnd

Perfekt for 4 personer og tilstrekkelig for hjemmekontor, streaming og surfing samtidig.

Velg

5G

Hytte 100 Mbps

iconicon

679,-/mnd

Et glimrende valg for 4+ personer.

Velg

Superraskt trådløst internett uten å måtte grave en meter!

Antennen er enkel å montere, har et moderne design og får deg kjapt og enkelt på nett. Vi vet at ingen hjem er like, og tilbyr derfor flere ulike pakker med med super-raskt internett,som dekker ulike behov.

Er du usikker på hva slags abonnement du ønsker, ta gjerne kontakt med våre dyktige kundeservicemedarbeidere, slik at du slipper å betale for mer enn du har behov for.

Rectangle 6

Kom fort i gang!

Ingen graving. Lett å sette opp. Umiddelbar tilknytning.

Fornøydhetsgaranti

30 dagers åpent kjøp! Vi er så sikre på at du blir fornøyd.

Sett på pause

Nå kan du fryse abonnementet på hytta*

Rask leveranse

Bestill før kl.12 og vi sender vanligvis ditt utstyr samme dag.

Forutsigbare priser!

Din månedlige pris forblir den samme uansett hvor mye data som brukes.

Rectangle 6 1

Vi får alle på nett!

Vi mener at alle burde ha tilgang til internett og jobber daglig for å utvikle bedre tilbud og tilrettelegge for en rask og stabil internett løsning til ditt hjem, hytte eller bedrift. Fremtiden er trådløs og vårt mål er å tilby de beste løsningene innen både satellitt og bredbånd. Rett og slett fordi alle fortjener bra internett, uavhengig av geografisk lokasjon. Vi har selvfølgelig en fornøydhetsgaranti. Med 30 dagers åpent kjøp for alle våre abonnenter.

Superraskt og stabilt internett på hytta

Alle fortjener superraskt og stabilt internett, selv på hytta. Brdy tilbyr bredbånd over flere teknologier og gir deg som hytteeier den beste løsningen tilgjengelig, uansett hvor hytta di er. Mange deler av Norge har tilgang til trådløst bredbånd via satellitt. For de som ikke er prioritert av de største aktørene med utbredt fiber, er bredbånd via 5G eller satellitt et utmerket alternativ. I områder uten tilgang til 5G er trådløst bredbånd via satellitt løsningen. Her kan du få raskt og stabilt internett levert gjennom vårt eget nettverk eller våre partnere Viasat og OneWeb.

Sjekk med oss for å finne ut hva som gir den beste trådløse bredbåndstilknytningen på hytta di, og snakk med en rådgiver om hvilken hastighet de anbefaler i forhold til ditt bruk. Internettbruk er individuelt, og mange betaler for mer enn de trenger.

Hvis du eier eller disponerer en fritidseiendom, kan du også gjennom Brdy få raskt og stabilt bredbånd på hytta via Telenors 5G-nettverk eller satellitt. Våre løsninger er selvfølgelig tilpasset dine behov, slik at du og dine får den beste internettløsningen til lavest mulig pris. Og hvis du er en av dem som ikke bruker hytta hele året, har du mulighet til å pause abonnementet i inntil 6 måneder.

Community broadband pic

Felles trådløst bredbånd til hele samfunnet i Melfjordbotn

For de som bor i mer avsidesliggende samfunn over hele verden, vil tilkobling til et kablet nettverk neppe bli en realitet på grunn av ressursene som kreves for å legge fysisk kabling.

Nordland internett scaled

Nordland og Innlandet har dårligst bredbåndsdekning

Nordland og Innlandet kommer dårligst ut i dekningsundersøkelsen for 2023. Dette er det fullt mulig å endre på, mener bredbåndsspesialisten Brdy. De sørger for bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.

Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg