Om Brdy | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Om Brdy

Vi jobber for at alle folk skal ha tilgang på raskt og stabilt bredbånd – uansett hvor de bor

Mange av våre kunder har tidligere vært i kontakt med flere leverandører og fått høre at de ikke kan få bredbånd der de bor. Vel, de tar feil! For i motsetning til de store bredbåndstilbyderne som lager løsninger for flest mulig, lager vi i Brdy løsninger som passer hver enkelt.

Med våre trådløse løsninger, enten de er via Telenors nye 5G-nett, Viasat eller OneWebs satellitt-tjenester, kan vi garantere deg bredbånd. Ikke trenger du å grave heller. Selv om du bor i huttiheita, eller i en dal der telenettet ikke når frem. Alt vi krever er at du kan se himmelen der du bor.

Sammen skal vi hjelpe deg å finne den riktige løsningen utover bare hastighet og pris. Derfor ønsker vi gjerne en rask prat med potensielle kunder, slik at vi sammen kan finne den løsningen som de vil bli mest fornøyd med.

Hvis ingen andre kan gi deg det du trenger, kan vi hjelpe.

Brdy er et internasjonalt børsnotert selskap som leverer bredbånd til privatpersoner, bedrifter og offentlige virksomheter i hele verden. Selskapet ble etablert i 2003, med hovedkontor på Rosenholm Campus og tusenvis av kunder i Norge.

Alle skal ha tilgang på raskt og stabilt bredbånd - Uansett hvor de bor.

Ole Kristian ØdegårdAss. Daglig leder

Våre partnere:

PartnerlogoPartnerlogoPartnerlogoPartnerlogo

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg