Selv om vi er eksperter på å tilby internett der andre ikke kan, syns vi at pris er like viktig. Derfor har vi nå senket prisene ytterligere. Nå får du «hyttepakker» helt ned i 448,- per mnd.

En uavhengig undersøkelse gjort av magasinet Dine Penger viser at Brdy ligger nederst på prisstigen.

Uansett om du trenger den minste hyttepakka eller de litt større pakkene beregnet på flere som streamer samtidig, er du sikret en lav pris – uten at det går utover kvaliteten på nettkapasiteten.

Den minste hyttepakka gir deg hastigheter på 10 Mbps og passer for 1-3 personer med moderat bruk av nettet til epost og Facebook. Denne får du nå til kun 448,- per mnd.

Hyttepakka for normalhusstanden, 3-4 personer med PC og mobil, flere streamer samtidig. Her vil behovet være fra 30 Mbps og oppover. Kun 498,- per mnd.

Litt større pakke 60 Mbps, kun 548,- per mnd.

Enda større pakke hele 100 Mbps kun 598,- per mnd. Med denne pakka er du sikret om dere er flere som ønsker å streame, spille online å benytte hjemmekontor samtidig.

Gå til produktsiden for "Internett på hytta"

Enkel kostnadsfri tilkobling

En fordel vi er glade for å tilby kundene våre er den enkle og ikke minst kostnadsfrie monteringen. Den gjør du nemlig selv med det svært innovative og enkle utstyret du får tilsendt i posten. Dette forenkler prosessen ytterligere, spesielt om hytta ligger «offgrid».

5GBredbåndInternettKampanje