Internett på hytta | Brdy.no

Brdy.no

Jeg har Nokia-antenne eller satellittbredbånd via parabol
Jeg har en annen antenne

Lukk vindu

Internett på hytta

Raskt og stabilt nett uansett lokasjon

Vi er eksperter på å tilby bredbånd der andre ikke kan. Da gjør det ikke noe om du har hytte ute i havgapet, på fjellet eller i skogen, milevis fra nærmeste tilkobling til fiber eller der mobildekningen er dårlig.

Faktisk har vi tre mulige veier å gå for å gi deg bredbånd på hytta – via 4G- eller 5G-nettet, via radiosignal eller via satellitt. Ved å fortelle oss hvor du har hytta di, kan vi finne ut hvilket av produktene som vil fungere best for deg på din geografiske lokasjon. løpet av kort tid vil du få tilsendt en antenne som du trenger for å ta imot signalene.

Du velger selv om du vil gjøre monteringen selv eller om du vil ha hjelp av en montør. Uansett hvilket produkt du velger, er selve monteringen lett å gjennomføre, og du vil være på nett i løpet av kort tid ­– helt uten å grave og uten overraskende fakturaer.

Gjør et adressesøk eller ta kontakt med kundeservice på 21 50 44 00 eller via kontaktskjemaet, så kan vi sammen finne løsningen for deg der du vil ha internett.

Dele

Den Norske Turistforening og internett fra Brdy scaled

Internett og trådløst bredbånd utenfor allfarveg (DNT og Brdy)

I løpet av kort tid vil selv de mest avsidesliggende betjente hyttene til Oslo og Omegn Turistforening komme på nett. Det sørger bredbåndsspesialisten Brdy for. 
Nordland internett scaled

Nordland og Innlandet har dårligst bredbåndsdekning

Nordland og Innlandet kommer dårligst ut i dekningsundersøkelsen for 2023. Dette er det fullt mulig å endre på, mener bredbåndsspesialisten Brdy. De sørger for bredbåndstilgang der andre ikke kan levere.
Tradlost internett pa hytta scaled

Påsketradisjon er mer enn bare kvikklunsj og langrenn!

Sol, appelsin, snø, ski, HYTTA. Endelig er påsken her. Vi nordmenn elsker å dra på hytta og kose oss i påsken. Hele 66 prosent av oss tilbringer tiden vår på hytta i påsken.

Trenger du hjelp med bestillingen?

En av våre rådgivere tar kontakt så fort som mulig, så vi kan hjelpe deg med riktig produkt for dine behov.

Ring meg

Kontakt oss

Man-fre: 08.00-16.00