Noen synes det er godt å være offline når de er på hytta. Men vet du hvor enkelt det er å få nett på hytta så du kan strømme film og spille online også i helger og ferier?

Raskt og stabilt nett uansett lokasjon

Vi er eksperter på å tilby bredbånd der andre ikke kan. Da gjør det ikke noe om du har hytte ute i havgapet, på fjellet eller i skogen, milevis fra nærmeste tilkobling til fiber eller der mobildekningen er dårlig.

Faktisk har vi tre mulige veier å gå for å gi deg bredbånd på hytta – via 4G- eller 5G-nettet, via radiosignal eller via satellitt. Ved å fortelle oss hvor du har hytta di, kan vi finne ut hvilket av produktene som vil fungere best for deg på din geografiske lokasjon. løpet av kort tid vil du få tilsendt en antenne som du trenger for å ta imot signalene.

Du velger selv om du vil gjøre monteringen selv eller om du vil ha hjelp av en montør. Uansett hvilket produkt du velger, er selve monteringen lett å gjennomføre, og du vil være på nett i løpet av kort tid ­– helt uten å grave og uten overraskende fakturaer.

Gjør et adressesøk eller ta kontakt med kundeservice på 21 50 44 00 eller via kontaktskjemaet, så kan vi sammen finne løsningen for deg der du vil ha internett.

5GBredbåndInternettKampanje